... ŠKOLA PRO DĚTI


Čertovská diskotéka v ŠD

07.12.2016 11:07
 

V pátek  2.12.2016 se pro děti ze školní družiny konala " čertovská diskotéka". Pro naše malé neposedné rarášky si paní Luciferka připravila spoustu pekelně zábavných soutěží, úkolů a her, při kterých se děti nejen pořádně vyřádily a možná trošku i zapotily, ale především dokázaly, jak moc jsou šikovné a že se ničeho nezaleknou, ba ani samotného pekla. Tak například na výbornou všichni zvládli skákat a plazit se v čertovských pytlích, projít ohnivým kruhem, proplazit se pekelným tunelem či zatančit „čertovsko-ptačí tanec“. 

Ti nejstatečnější si dokonce troufli sednout na Luciferovo pekelné křeslo a "ďábelsky se zašklebit" do objektivu fotoaparátu. Na závěr všichni účastníci obdrželi čertí vysvědčení a malou nadílku z pekla :-). Čertovský rej byl završen jak jinak než pekelným občerstvením.    

Všichni si „čertovské řádění“ parádně užili. Řádili a vyváděli, řvali a ječeli, až z toho uši zaléhaly. Možná, že tím svým jekotem chtěli ty opravdické čerty chodící v sobotu odradit. A podle síly decibelů se jim to možná i podařilo :-) 

 Zde  si můžete prohlédnout další fotky z "čertovského řádění". 

         

        Za školní družinu 

      vychovatelka Veronika Mildová

 

 

—————

Zpět