... ŠKOLA PRO DĚTI


Besídka ke Dni matek

15.05.2016 19:16

Ve čtvrtek dne 12. 5. 2016 v 17 h se uskutečnilo veřejné vystoupení pro maminky, ale i další veřejnost v prostorách ZŠ Hrabenov.

Nejdříve vystoupili žáci 1. a 2. ročníku, jenž měli připraveny básně, scénku O Červené Karkulce, divadelní pohádku jak Honza hledal štěstí a píseň pro maminky. Následně vystoupili žáci 3., 4. a 5. ročníku, kteří nejdříve zazpívali a pohybově ztvárnili anglickou píseň, následně přednesli maminkám básně, výborně zatančili hip hopový tanec a nakonec zazpívali píseň. Mezi vystoupeními byla pro maminky žáků připravena soutěž, kdy měly maminky poznávat portréty sebe sama, které namalovaly jejich děti. Tato soutěž všechny velmi pobavila. Některé maminyk si tak adoptovaly jiné děti. Na úplný závěr besídky vystoupila s dětmi i paní vychovatelka z družiny s písní, básněmi a tancem.    

    Besídka proběhla v příjemné a uvolněné atmosféře ve školní třídě. Během vystoupení došlo k několika malým pochybením, ale vše bylo zvládnuto s humorem a pomocí pohotové improvizace dětí i učitelů. Děti se opravdu snažily a podaly maximální výkon :-).

Fotogalerii si můžete prohlédnout ZDE.

 

—————

Zpět